Ценовник

Масажи

Текар терапија
800ден.
Терапевтска масажа на грб
40 мин.
700ден.
Шведска масажа
60 мин.
1200ден.
Масажа комбинирани техники
60 мин.
1200ден.
Хавајска масажа 45 мин.
45 мин.
800ден.
Хавајска масажа 60 мин.
60 мин.
1200ден.
Хавајска масажа 80 мин.
80 мин.
1500ден.
Yumeiho Therapy
60 мин.
1200ден.
Bowen Therapy
1000ден.
Hot Stone 60 мин.
60 мин.
1200ден.
Hot Stone 75 мин.
75 мин.
1500ден.
Hot Stone 90 мин.
90 мин.
1800ден.
Масажа на душек
80 мин.
1500ден.
Спортска масажа
60 мин.
1200ден.
Рефлексотерапија
50 мин.
800ден.
Кинезитерапија
500ден.
Dry needling
700ден.
THALASSO масажа
60 мин.
1200ден.
THALASSO масажа
90 мин.
1500ден.
Кинезиотејпинг
во зависност од бројот и должината на лентите, 300 - 600 ден.

Пакети

6 Текар третмани
4500ден.
5 терапевтски масажи на грб
2500ден.
5 Dry needling третмани
2500ден.
5 масажи комбинирани техники
4000ден.
5 Yumeiho третмани
4500ден.
Месечен пакет од 11 терапевтски третмани на цело тело
8000ден.