Почетна


Body to balance

студио за масажа, мануелна терапија
и кинезитерапија


Услуги


ЗА НАС

Професионално студио за масажа, мануелна терапија и кинезитерапија каде може да добиете резлични типови на терапии, масажи и физикални процедури.


ЗА НАС
ЦЕНОВНИК

Терапии и масажиМасажи

Body to balance нуди голем број на класични и специјализирани масажи,
како и различни типови на терапии.


Пакети

Body to balance нуди пакети за различни типови на масажи,
како и пакети за Dry needling, Yumeiho и терапевтски третмани.


Bring back the balance.
Schedule a massage.